Dr. Károlyi Hortenzia belgyógyász-diabetológus

Dr. Károlyi Hortenzia belgyógyász-diabetológus  főorvos vagyok.

1984-ben végeztem a Temesvári Orvosi Egyetemen.

1990-ben települtem Magyarországra. Munkámhoz az erőt és a nyugodt bázist, részint a motivációt is a családom biztosítja.

1990 óta folyamatosan Hódmezővásárhely Erzsébet Kórházban a Belgyógyászat Osztályon dolgozom. 1996-ban belgyógyász szakvizsgát tettem. 15 éve vagyok a Magyar Diabetes Társaság tagja. 2011 óta folytatok magánrendelést Budapesten (II., XI., XII és XIII. kerületben).

 2001 óta vagyok diabetológus. Akkor szerveztük meg az általam azóta is vezetett Diabetes ambulanciát, megteremtve az eszközös és human feltételeket egy korrekt cukorbeteg gondozás kivitelezéséhez.  A diabetológus szakambulancián és osztályon  dolgozom, illetve rendszeresen látok el ugyanott ügyeletet, hétvégi felügyeletet is.
Évek óta veszek részt új, modern gyógyszerek vizsgálati programjaiban, eleget téve annak az igényemnek, hogy diabetológusként részese lehessek a korszerű kezelések kidolgozásának, megtapasztaljam, elsajátítsam azokat és biztonságosan alkalmazzam azokat a cukorbetegek érdekében.
Rendszeresen képzem  magam, részt veszek hazai és nemzetközi diabetológus kongresszusokon, továbbképzéseken, ahol esetenként előadást is tartok. Igyekszem mindig a legújabb vívmányokat bevezetni a vizsgálati és terápiás tevékenységembe, a legmodernebb  eszközöket  és kezelési módokat alkalmazni a cukorbetegek ellátásában, mint az inzulin pumpa, a folyamatos vércukor mérő szenzor használata, a legújabb, korszerű tablettás, injekciós gyógyszerek, inzulinok. Szoros kapcsolatot tartok fenn szemész, neurológus, kardiológus, érsebész, laboros és dietetikus Kollégáimmal.

Célom  a cukorbetegek modern kezelése, annak érdekében, hogy életminőségük és hosszú távú kilátásaik közelítsenek a nem-diabeteszes emberekéhez!

Print Friendly, PDF & Email